Team training gedrags-/cultuurverandering​

Doelgroep:
Medewerkers, leiding, Management Team, Directie, RvB of RvC die een gedrag- of cultuurverandering willen doorvoeren en borgen.

Inhoud training: 
uw team gaat werken aan leerdoelen, met focus op gedrags-/cultuurverandering. U gaat het het gewenste gedrag oefenen in uitdagende scenario's in een Boeing 737 simulator.

Trainers:
U wordt begeleid door professionele verkeersvliegers (Captains/instructeurs) en business consultants van het consultancy bureau Open Mind Management.

Resultaat:
de deelnemers krijgen persoonlijke coaching en feedback o.b.v. intake met persoonlijkheidsprofielen. De effectiviteit en van uw team zal een vlucht nemen, doordat verstorende patronen doorbroken worden.

Team training  / event in Boeing 737 simulator


Aviation Coaching verzorgt Crew Resource Management (CRM) trainingen/events waarin de deelnemers zelf een Boeing 737 simulator vliegen. Uw team werkt aan specifieke leerdoelen en heeft gelijktijdig een onvergetelijke ervaring. De trainingsinhoud en prijs wordt afgestemd op uw wensen.
CRM is in de jaren '70 ontwikkeld door NASA om de luchtvaart veiliger te maken. De ongekende effectiviteit en  het bewezen succes van deze CRM trainingen zijn niet onopgemerkt gebleven in het bedrijfsleven. Het directe effect van de CRM training is, dat uw team effectiever/productiever gaat samenwerken en beter/veiliger kan communiceren. Daarmee worden de kans op menselijke fouten geminimaliseerd. Verder leren de deelnemers om op een professionele en positieve manier om te gaan met druk, stress en risico's. Dit verhoogt het onderlinge vertrouwen en de veiligheidscultuur.

Devliegendecoach.nl Crew Resource Management Team Training

Team building training / Team event​

Doelgroep:
medewerkers, leidinggevenden en/of management die de teamspirit, samenwerking en communicatie willen verbeteren.

Inhoud training:
op basis van de collectieve doelen binnen uw team of afdeling  zullen de deelnemers in een Boeing 737-800 simulator diverse uitdagende scenario's tot een goed einde moeten brengen.

Trainers:
U wordt begeleid door professionele verkeersvliegers (Captains/instructeurs) die u laten ervaren hoe het is om als echte piloot een Boeing te vliegen en tegelijkertijd uitdagingen op te lossen.

Resultaat: 
uw team krijgt belangrijke inzichten over de onderlinge samenwerking en hoe deze verbetert kan worden. Er wordt gewerkt aan collectieve leerdoelen. Een unieke, leerzame, praktijkgerichte en interactieve dag, die u lang bij blijft.​